Trailer k pekelnému DLC Saints Row
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer k pekelnému DLC Saints Row

Trailer k pekelnému DLC Saints Row

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 10. 2014 18:39 1
Reklama

Čtvrtý díl Saints Row dostane brzy samostatné rozšíření, to ponese název Saints Row: Gat Out of Hell a jeho příběh se bude točit okolo záchrany nikoho jiného než prezidenta, a to rovnou ze samotných pekel. Deep Silver všem akčně laděným hráčům ku potěše oznamují drobný posun data vydání vpřed a přinášejí nám nový trailer.

A nebyli by to Saints a studio Volition, aby tato ukázka nebyla opět na hlavu postavená a nepředhazovala před hráče jednu absurditu za druhou. Mrkněte sami a seznamte se sedmi smrtelnými hříchy ústřední postavy hry. Netřeba připomínat, je to mazec – pistole střílející peníze sice vaše obočí zvednout možná nedokáže, zamilovaná zombie masírující si bradavky však má už jistě větší potenciál získat si vaši pozornost. Názor si udělejte sami, určitě se ale o své dojmy podělte v diskuzi.

Datum vydání je nyní stanoveno na 20. ledna (původně se jednalo o leden 30.). Tehdy vyjde rozšíření pro všechny stávající verze a vedle toho také vyjde edice jménem Reelected, jež zamíří na PS4 a Xbox One. Ta bude obsahovat vedle základní hry a všech dosavadních DLC také toto rozšíření. Lákavá nabídka, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama