Far Cry 4 představuje season pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Far Cry 4 představuje season pass

Far Cry 4 představuje season pass

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2014 06:11 3
Reklama

Moderní doba přeje DLC a včasným oznámením předplatného v podobě season pass. Ideálně pak ještě před samotným vydáním daného titulu. Stejná situace se pochopitelně týká také v pořadí již čtvrtého Far Cry z produkce francouzského Ubisoftu.

Season pass pro Far Cry 4 však nepřinese pouze dodatečný obsah po vydání hry, ale nabídne také extra bonus pro všechny své majitele již v den vydání hry. Bonus ponese jméno „The Syringe“ a půjde o misi, ve které bude muset hráč, ať už sám nebo se svým parťákem v kooperaci, zabránit Paganovým jednotkám v získání vzácného receptu.

Season pass bude stát 30 dolarů a nabídne dvacetiprocentní slevu oproti oddělenému nákupu jednotlivých přídavků.

Vedle The Syringe bude season pass obsahovat Escape from Durgesh Prison – extra misi, ve které se hrdinové Ajay a Hurk ocitají ve věznici a jejich jediným úkolem nebude nic jiného než utéci. Za další hráče čeká Hurk Deluxe Pack – pětice misí opět kooperativních nebo singlových zasazená na farmu jaků. Tento přídavek přinese mimo jiné také řadu nových zbraní, z nich ční harpuna pro Hurka známá z reklamních materiálů pro Far Cry 4.

Far Cry 4 představuje season pass
i Zdroj: Hrej.cz

Ochuzení nezůstanou ani fanoušci čistě síťového hraní – season pass slibuje přinést i PvP mód jménem Overrun, ve kterém půjde o kontrolu různých pozic na mapě podobně, jako je tomu například v sérii Battlefield.

To nejzajímavější si však necháváme na závěr – season pass přinese i živoucího yettiho. V několika misích s názvem Valley of the Yetis přežije Ajay leteckou nehodu své helikoptéry a bude se muset spolehnout na sebe (či na svého kamaráda, opět půjde hrát i v kooperaci) a vybudovat si tábor takový, aby v něm dokázal přežít i temné noci.

Season pass bude stát 30 dolarů a nabídne dvacetiprocentní slevu oproti oddělenému nákupu jednotlivých přídavků. Samotná hra pak vychází 18. listopadu. Naskočíte, nebo raději zaměříte svoji pozornost jiným směrem?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama