V prosinci vychází první DLC Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V prosinci vychází první DLC Destiny

V prosinci vychází první DLC Destiny

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 10. 2014 13:33 4
Reklama

The Dark Below, první přídavek pro Destiny od studia Bungie se konečně dočkal řady oficiálních detailů. Vedle obsahu se konečně také dozvídáme, kdy si budeme moci zařádit. Activision totiž rovněž avizuje, že první rozšíření této obrovského FPS vyjde pro všechny dostupné platformy již 9. prosince.

Majitelé PlayStation verzí hry se v rámci exkluzivity dočkají další strike mise s názvem The Undying Mind a k tomu na ně také čekají exkluzivní předměty.

The Dark Bellow bude stát samostatně 20 dolarů s tím, že majitelé season passu přídavek pochopitelně obdrží v rámci tohoto předplatného. Co se obsahu týče, tak do hry přibudou nové zbraně i zbroje s tím, že nebude chybět ani výbava s přízviskem Legendary či Exotic. Maximální dosažitelná úroveň se skromně zvýši z 30 na 32 a pro nové příběhové mise budou hráči chodit za novou obchodnici nalézající se v základním hubu hry – v The Tower.

Co se kompetitivního multiplayeru týče, tak tam přibudou tři nové mapy. Dvě menší ponesou jména The Pantheon a The Cauldron. Poslední se bude nazývat Skyshock a ta přinese bitvy v prostornější aréně s možností využití dopravních prostředků.

Jakmile přídavek vyjde, přibude do hry nová strike mise se jménem The Will of Crota. Ta však bude dostupná pro všechny, nejen pro ty dodatečně platící. Naproti tomu pouze majitelé PlayStation verzí hry se v rámci exkluzivity dočkají další strike mise s názvem The Undying Mind a k tomu na ně také čekají nové předměty. Do hry také s mírným zpožděním po vydání DLC přibude nový raid pro šestici odvážných s názvem The Crota's End a nakonec také Bungie slibují zdvojnásobit počet slotů pro vypsané odměny (bounties).

Inu, jak to tak vypadá, začátkem prosince se mají všichni fanoušci tohoto obsáhlého FPS titulu nač těšit. Řadíte se mezi ně i vy? A pokud ano, nenecháte si The Dark Bellow ujít, nebo naopak nejste fanoušky DLC a raději odvrátíte pozornost jinam?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama