Dočkáme se kolekce Uncharted na PS4?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dočkáme se kolekce Uncharted na PS4?

Dočkáme se kolekce Uncharted na PS4?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 10. 2014 13:53 3
Reklama

Nedávný update firmwaru PlayStation 4 na verzi 2.0 s sebou přinesl možnost nejen sledovat videa z YouTube, ale také je na něj nahrávat. V blogu na svých stránkách Sony novou funkcionalitu představilo společně s obrázkem, který měl ukázat, jak bude editace a upload videa vypadat. Co je však zajímavé, je video z tohoto obrázku pocházelo z Uncharted 3.

Dočkáme se kolekce Uncharted na PS4?
i Zdroj: Hrej.cz

Není třeba rozbíjet prasátko a hledat, kde PS4 verzi akčních adventur s Natem Drakem předobjednat. Obrázek, který Sony zase rychle stáhlo, sice obsahoval nápis a hashtag Uncharted 3, leč náhled videa zobrazoval zasněžené hory z Uncharted 2. Lze tedy usuzovat, že se jedná jen o vizualizaci nové funkce.

Nicméně o práci na HD verzi oblíbené série se spekuluje už zatraceně dlouho a její jakoby neúmyslné potrvzení ve stylu zveřejněného a zase schovaného obrázku je přesně podle pravidel virálního marketingu. Sony i Naughty Dog samozřejmě mlčí a tak zřejmě nezbývá než čekat na prosincovou předváděcí akci PlayStation Experience, kde bychom se mohli oficiálního oznámení dočkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama