Magické PvP ve Far Cry 4 na videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Magické PvP ve Far Cry 4 na videu

Magické PvP ve Far Cry 4 na videu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

3. 11. 2014 10:58
Reklama

Klid na meditaci byste v multiplayeru Far Cry 4 jen těžko hledali. Očekávaný výlet do Himálaje přijde se třemi multiplayerovými módy, ve kterých proti sobě změří síly dvě docela odlišné strany kyratského konfliktu.

Na straně Pagan Mina stojí mýty opředení Rakshasa, jejichž schopnosti teleportace a um s lukem a různými šípy budou vyhovovat hráčům, kteří se rádi pokradmu plíží za záda nepřátel. A když stealthový přístup nevyjde, vždy mohou vylézt na záda slonů a vrhnout do nepřátelské základy a způsobit tam pořádný zmatek.

Proti nim stojí odboj Golden Path, kteří holdují konvenčním střelným zbraním a motorovým vozidlům. K obraně využijí připevněné střílny a minomenty; k útoku pak raketomety, plamenomety či všestranné C4.

Tři módy pak obsahují variaci na klasické capture the flag pod názvem Demon Mask, mód Outpost, ve kterém Rakshasa obsazují tři body na mapě, zatímco Golden Path se je snaží ubránit a nakonec mód Propaganda, ve kterém naopak Golden Path ničí Paganovy letáky, tabule a kiosky, čemuž se Rakshasové snaží zabránit.

Z dřívějších informací pak víme, že Season Pass nabídne mimo jiné i dodatečný PvP mód Overrun. Far Cry 4 vychází 18. listopadu na PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama