Co je to Fallout: Shadow of Boston?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co je to Fallout: Shadow of Boston?

Co je to Fallout: Shadow of Boston?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 11. 2014 16:39 5
Reklama

Internetoví čmuchalové z fóra NeoGAF nalezli dva týdny starý dokument o registraci značky Fallout: Shadow of Boston. Vlastník, Bethesda Softworks, značkou plánuje pokrýt hry vydávané fyzicky i digitálně a také zřejmě i televizní seriál. Že by Fallout následoval Defiance, MMORPG s vlastním TV seriálem?

Boston je už dlouho spekulované místo, kde by se mohl další díl post-apo série Fallout odehrávat. Minulý rok téměř touto dobou proběhl promyšlený hoax, při kterém jeden fanoušek chtěl z Bethesdy vytáhnout informace o Fallout 4 tím, že vytvořil vlastní stránky tajuplnými informacemi odkazujícími právě na zasazení do MIT, technické univerzity u Bostonu. Nedlouho po odhalení hoaxu se pak objevily kusy scénáře odkazující opravdu na zasazení do Bostonu.

Bethesda se prozatím k registraci trademarku nevyjádřila a potají dále pracuje na svých projektech. Ostatně, ani k loňskému hoaxu se nechtěli vývojáři z Bethesdy vyjadřovat a to nahrává skeptikům, kteří se do dokumentu pustili a jali se jeho platnost vyvracet. Mezi nejsilnější argumenty patří to, že na rozdíl od jiných patentů, tento je registrován na Bethesda Softworks a ne na Zenimax Media, jak je pro vydavatele obvyklé, a také to, že registrace proběhla v Německu a ne ve Spojených státech, kde vydavatel a vývojáři sídlí.

Prozatím držme nadšení na uzdě a počkejme, kdy s oznámením hry přijde samotná Bethesda. Možná už na blížících se VGX?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama