Další hratelná postava v RE Rev 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další hratelná postava v RE Rev 2

Další hratelná postava v RE Rev 2

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

10. 11. 2014 10:57
Reklama

Od oznámení nového Resident Evil neuplynulo zas tak dlouho, ale informace o hře se objevují takřka každý týden. Nyní to vypadá, že hodnotící komise ESRB vyzradila o příběhu více než sami tvůrci chtěli a zbytek novinky lze tak považovat za spoilery. Takže pozor!

ESRB říká, že Resident Evil Revelations 2 je "akční adventura, ve které hráč převezme roli uvezněné ženy a otce hledajícího svoji dceru na ostrově." Otce hledajícího svoji dceru? Inu, s Claire Redfield se na ostrově nachází Moira, dcera Barryho Burtona, člena týmu S.T.A.R.S., jenž se v sérii vždy spíše pohyboval na okraji dění.

ESRB dále ve svém hodnocení zmiňuje, že se ve hře vyzbrojíme pistolemi, kulomety, raketomety, brokovnicemi a noži, což zní jako tradiční výbava hrdinů v Resident Evil hře. Souboje jsou zvýrazněné výkřiky bolesti, realistickou střelbou a velkými cákanci krve. Několik nepřátel je zobrazeno s vyhřezlými orgány a v jedné scéně se nepříteli usekne ruka ve zpomaleném záběru, jinde se člověk střelí pistolí do hlavy opět s krvavým efektem. I proto si hra od ESRB odnesla M s varováním krve, intenzivního násilí a vulgárních slov.

Resident Evil Revelations 2 se dočká vydání první na jaře 2015 na PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama