Dostupnější upgrady zbraní v Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dostupnější upgrady zbraní v Destiny

Dostupnější upgrady zbraní v Destiny

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 11. 2014 11:22
Reklama

Bungie vedle připravovaných velkých přídavků rovněž oznamuje, že se jejich Destiny dočká v brzké době v rámci nadcházející aktualizace několika zajímavých novinek. Ty mají především potenciál zpřístupnit hru těm hráčům, kteří nemají možnost u ní trávit příliš mnoho času.

Nejvýznamnější novinkou bude rychlejší zisk materiálů na úpravu vlastní výbavy. Lepší výbava tak bude dostupnější, než kdykoli předtím. Autoři vedle toho také slibují nové shadery a především možnost nahlédnout na ně dříve, než za ně utratíme cenné glimmery. To by se ostatně mělo týkat všech kousků výbavy. Nakupování zajíce v pytli zřejmě nikoho příliš neláká a vzhled samotné postavy se zřejmě ukazuje být také důležitý.

Autoři slibují rovněž štědřejšího Cryptarcha, byť se stále má ještě jednat o více než méně lakomého borce. A ve finále vedle toho samozřejmě také nebude chybět řada menších či větších oprav schovaných pěkně pod pokličkou. Uvidíme, co se hrou udělají aktuálně plánované úpravy, a jsme jen zvědaví, kam se bude Destiny v budoucnu posouvat. Jak se líbí vyvíjející stav hry vám? Nebo jste již na Bungie a jejich tvorbu zanevřeli a vyhlížíte raději páté Halo?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama