Elite: Dangerous bude pouze online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elite: Dangerous bude pouze online

Elite: Dangerous bude pouze online

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 11. 2014 10:08
Reklama

Elite: Dangerous nakonec nebude obsahovat offline režim pro jednoho hráče. Frontier Developments oznamují, že v rámci snahy o zachování perzistentního světa opouštějí od myšlenky zakomponovat do hry offline singleplayer.

Důvodem je prý zjevné ořezání takového režimu – ten by pak v kontrastu se zbytkem hry působil až příliš fádně a mrtvě. Fakt, že hra bude stále online přinese možnost vyvíjet a upravovat herní svět na základě toho, co se v něm děje a samozřejmě také na základě akcí samotných hráčů. Herní svět offline singleplayeru by pak nemohl odpovídat tomu, ve kterém by se odehrával multiplayer a byl by podstatně fádnějším místem. Čili, je to samozřejmě krok vstříc obecnému blahu všech hráčů, pokud se však našli takoví, kteří si brousili zuby na hraní offline, tak ti mají zkrátka a dobře smůlu. Více detailů se můžete dočíst v oficiálním newsletteru hry.

A zřejmě to platí i do budoucna. Autoři tvrdí, že offline singleplayer nezvažují přidat ani později a brázdit vesmírem tak sice budou moci hráči sami, ale budou muset být neustále připojení. Fér na tom všem je, že výkonný producent týmu Michael Brookes nabízí hráčům možnost vrácení vložených prostředků.

Ti, co se ale rozhodnou novému Elite věřit i nadále, se dočkají plné verze hry již za pár týdnů – hra by měla vyjít 16. prosince na PC a o několik měsíců později také na Macy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama