Bungie nabízí trial verzi Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie nabízí trial verzi Destiny

Bungie nabízí trial verzi Destiny

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 11. 2014 15:06 2
Reklama

Velmi zajímavou nabídku si pro hráče připravilo studio Bungie. Těm zřejmě nestačil prodejní úspěchDestiny ani denně hrající více jak tři miliony hráčů a chtějí více. Připravili si proto zkoušku hry zdarma pro ty, které snad hra ještě neoslovila.

Na Xboxu 360, Xbox One, PlayStationu 3 i PS4 je nyní zdarma dostupná trialová verze hry. Ta pro starší konzole nese název Demo, ty novější pak v nabídce obchodu mají možnost stáhnout Trial. Odlišné názvy však značí identickou nabídku. Tou je ochutnávka tvorby postavy, jejího postupu a několika příběhových i kooperativních misí. Omezením je však požadavek na disk konzole – je zapotřebí mít konzoli s alespoň 20 GB volného místa. Odpadá tak podpora základních verzí Xboxu 360 a PS3.

Pokud si navíc po vyzkoušení zakoupíte plnou verzi hry, tak se můžete těšit na možnost přenesení veškerého vašeho postupu hrou do plné verze. Jedinou podmínkou je pak dodržet výrobce původně vybrané platformy. Je tedy možno z trial verze Xboxu 360 naskočit na Xbox One a obdobně tomu tak je i u konzolí od Sony. Bližší detaily se dozvíte na oficiálních stránkách hry.

Tak co na takovou nabídku říkáte? Má něco takového šanci nalákat vás do ponurého světa budoucnosti, tedy pokud jste se tam již sami na vlastní pěst neodvážili?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama