Pirátům ve Far Cry chybí nastavení FOV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pirátům ve Far Cry chybí nastavení FOV

Pirátům ve Far Cry chybí nastavení FOV

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 11. 2014 11:58 6
Reklama

Těžko říci, zda za následující novinkou stojí účel, nebo pouhá zapomnětlivost někoho z Ubisoftu, faktem však je, že se různě po internetu objevují hráči, kteří se nevědomky usvědčují z pirátění PC verze Far Cry 4.

Před samotným vydáním hry totiž hra neměla nastavení FOV, jež je pro řadu PC hráčů poměrně důležitým prvkem. Tato proměnná byla do hry dodána až s jejím vydáním, a to v rámci day one aktualizace. A jak vidno, pokud si někdo hru aktivoval online, musel si zákonitě onen patch také stáhnout. Pokud tak nějaký hráč začal hru hrát a byl přitom online, tak na něj lze celkem bezpečně ukázat jako na piráta.

A jak vidno, vědět o tom na svém Twitteru dává sám Alex Hutchinson, kreativní ředitel studia Ubisoft Montreal. Pokud toto byl od počátku záměr, tak chválíme důvtip a nápad jak docílit toho, aby na sebe piráti upozornili sami. Vtipné protipirástké ochrany nás baví a v minulosti s jedním takovým kreativním řešením přišli například autoři třetího Serious Sama v podobě nesmrtelné bestie či dokonce vývojáři české Operation Flashpoint a Take On Helicopters s rozmazaným viděním. Krást se totiž přece nemá, víme?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama