Nový titul autorů Unfinished Swan
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový titul autorů Unfinished Swan

Nový titul autorů Unfinished Swan

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 12. 2014 16:37
Reklama

Svátek všech PS pozitivních hráčů, PlayStation Experience, včera přinesl také řadu menších titulů. Jedním z těch velmi zajímavých je například následující PS4 exkluzivní What Remains of Edith Finch od Giant Sparrow, tvůrců The Unfinished Swan.

What Remains of Edith Finch sleduje v několika krátkých příbězích osudy prokleté rodiny Finchů v americkém státě Washington. V každé z kapitol příběhu sledujeme jednoho z členů rodiny, a to až od počátku minulého století až do současnosti. Hratelnost i atmosféru slibují autoři měnit dle konkrétního člena rodiny a osobnosti daného člověka. Společným jmenovatelem je pak pohled první osoby a opakující se konec v podobě smrti zúčastněného.

Celkem však vyprávění bude sledovat především příběh posledního žijícího člena rodiny – Edith. Ta se vydává po stopách svých předků ve snaze zjistit, co se stalo její rodině a proč ona je jejím posledním žijícím členem.

Celkově by hra neměla být hororovým zážitkem, ale hrou s hutnou atmosférou a silným vyprávěním. Vyprávěním o tom, jak snadno lze narazit na síly a události, vedle kterých jsme bezmocní a které ve své podstatě ani nemusíme chápat. Autoři mimo jiné vyhledávají inspiraci ve vlastním vyrůstání ve státě Washington v obklopení lesy a oceánem. Podívat se rovněž můžeme na prémiový trailer ze hry.

Zní vám to zajímavě? Nám tedy rozhodně a jsme jen a jen zvědaví, co si na nás autoři uchystali. Nicméněl budeme si muset počkat - What Remains of Edith Finch nevyjde dříve, než v roce 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama