Strašné intro Resi: Revelations 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Strašné intro Resi: Revelations 2

Strašné intro Resi: Revelations 2

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 12. 2014 08:27 11
Reklama

Přiznejme si to na rovinu, Resident Evil nikdy nebyl nějakým vrcholem vyprávění. První díl proslul příšerným hraným intrem s hereckými výkony odpovídajícími německé pornografické tvorbě 80. let, ve čtyřce se zachraňovala dcera amerického prezidenta a šestka... no, šestka si definitivně rochnila v béčkové atmosféře, že by v roli Chrise Redfielda klidně mohl stát Michael Dudikoff.

Intro blížícího se návratu k principům prvních dílů zombie/nezombie série je tradičně příšerné: Od nesmyslně zlověstného voiceoveru PR videa firmy Terra Save ("Because Terr- doesn't have to end with -rist,"), přes rychlou expozici, kdy se dozvídáme, kdo je Claiřina parťačka a že má problémy s tátou, až po fetišisticky zpomalené záběry letících střepů skla, Capcom zkrátka nezklamal a čtyřminutové intro je prostě starý dobrý/špatný Resident Evil. Přitom to z reveal teaser traileru nevypadalo tak hrozně, že?

První díl epizodicky vydávaného survival hororu vyjde už 18. února a následující čtyři díly by se měly objevovat vždy po týdnu. V březnu by měla vyjít i krabicová verze obsahujcí celou hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama