Co vše přinese nová edice Dark Souls?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co vše přinese nová edice Dark Souls?

Co vše přinese nová edice Dark Souls?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 12. 2014 20:06
Reklama

Yui Tanimura ze studia From Software se v rozhovoru pro IGN rozpovídal o tom, co přinese dříve představená vylepšená edicedruhého dílu Dark Souls, jenž mimo jiné prémiově dorazí také na konzole nové generace.

Yui slibuje přinést extra obsah a dosud netušené výzvy pro všechny veterány série. Vedle toho také za autorský tým přislibuje přinést nové zážitky i v singleplayerové kampani a drobné úpravy v příběhu, jež by měly být zprostředkovány novou nehratelnou postavou a dalšími většími či menšími úpravami. Zážitek by tak měl být svěží i pro ty hráče, kteří původní edici hry prochodili křížem krážem.

Krom jednoho nového typu protivníka jménem Dark Phantom se nových nepřátel nedočkáme, obměny jejich rozmístění a interakcí se samotným hráčem však ano. Co se nové NPC postavy týče, tak ta má hráčům nabídnout nový způsob průchodu hrou a neměla by v sérii slavit premiéru. Zde však jsou autoři ještě tuze skoupí na slovo – jakékoli další detaily by prý pokazili zážitek a překvapení z plné verze hry.

Inu, uvidíme, nakolik bude nová verze Dark Souls 2 odlišná a zda se vyplatí rozehrát si novou hru. Závěrem ještě připomeňme, že majitelé stávající hry dostanou všechny tyto novinky formou zdarma šířeného patche.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama