Uniklé informace o DLC pro Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uniklé informace o DLC pro Destiny

Uniklé informace o DLC pro Destiny

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 1. 2015 10:42 2
Reklama

Reddit úřaduje i v novém roce a přichází s únikem informací, týkajících se dalších DLC pro střílečku Destiny. Podle fotky, pořízené údajně během porady uvnitř Bungie, vychází najevo, že už v březnu vyjde menší DLC s podtitulem House of Wolves a v září velká expanze Comet: Plague of Darkness.

Fotka se před několika hodinami objevila na Twitteru skupiny FWCReddit, která sdružuje všechny, kdo se rádi pitvají v detailech kolem jejich oblíbené hry. Ve skutečnosti je ale mnohem starší a italské komunitě byla dostupná už od října loňského roku. Administrátor skupiny s přezdívkou MuchStache uvedl na Redditu, že ji poprvé zahlédl 1. října a od té doby nenašel nikoho dalšího, kdo by fotkou disponoval. Italští fanoušci tedy mají buďto propracovaný systém špionáže, anebo jde o podvrh. Tak jako tak, informace jsou detailní a pro (zklamané?) fanoušky hry zajímavé.

Jak už bylo řečeno v úvodu, první DLC by se mělo jmenovat House of Wolves, vyjde 10. března a přinese tři příběhové mise, jeden Strike, 1 raid a 4 mapy pro PvP. Lokace, na nichž se bude odehrávat, zahrnují jak Kosmodrom, tak Měsíc, Venuši a Reef. Mnohem zajímavěji však vypadá Comet - dočkáme se jej v září a vydáván bude pravděpodobně i na fyzických médiích. Do hry přidá jednu novou lokaci - Hive Ship - a příběh rozšíří o celých 12 misí. Co se týče společného zápolení, k dispozici budou 4 Strike mise, další raid a 6 PvP map. Abyste si hraní užili dosyta, nabídnou vývojáři také nové sub-classy postav a další dva typy zbraní.

S dosud nepotvrzenými daty vydání se údajně chystají i DLC Vex a Forge of Gods, o nich však v tuto chvíli nemáme ani nepotvrzené informace...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama