Uncharted 4 nemusí běžet v 60 fps
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uncharted 4 nemusí běžet v 60 fps

Uncharted 4 nemusí běžet v 60 fps

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 1. 2015 14:18 14
Reklama

Hon za co možná nejvyšší snímkovací frekvencí nebývá automaticky na pracovním seznamu všech vývojářů. Už několikrtá se prokázalo, že 60 fps do určité míry ovlivňuje celou atmosféru, čehož si jsou vědomi i vývojáři z Naughty Dog. Uvádí proto na pravou míru, že pokud by 60 snímků za vteřinu působilo v souvislosti s Uncharted 4 příliš uměle, opět zamknou fps na hodnotě 30.

Jednalo by se o poměrně očekávaný krok, uvážíme-li, že PS3 díly Uncharted a The Last of Us běžely ve 30 fps, a byť aktuálně vyvíjená novinka podporuje vyšší frekvenci, i hratelná ukázka z PlayStation Experience měla frekvenci sníženou na 37 snímků za vteřinu. Producent Bruce Straley pak v rozhovoru pro časopis Edge uvedl, že v týmu udělají všechno pro to, aby vytvořili hru podle svých představ.

Samozřejmě, nabízí se i kompromis buď v podobě vlastní volby fps, či rozdělení singleplayerové a multiplayerové části tak, aby technologie hráče v ničem příliš nelimitovala. Jak se k problému stavíte vy, je pro vás 60 fps rozhodující za každých okolností, anebo jen na místech, kde je to skutečně k užitku?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama