Robot za vás bude v Destiny grindovat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Robot za vás bude v Destiny grindovat

Robot za vás bude v Destiny grindovat

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 1. 2015 13:10 8
Reklama

Pokud chcete urychlit svůj postup v Destiny, můžete tak učinit pomocí několika triků. Zapřáhnete členy vlastní rodiny, zotročíte někoho se spoustou času v některé z rozvojových zemí světa, nebo...

A nebo zapojíte šedou kůru mozkovou i vlastní šikovnost a postavíte jednoduchého robota (no, přiznejme si, spíš malý elektronický mechanismus), který za vás bude ty nejotravnější akce vykonávat i ve vaší nepřítomnosti, bez stížností a klidně třeba do zblbnutí. Úspěch je zaručen.

Se svým zlepšovákem se virtuální kutil Yavin427 nepochlubil v Receptáři, ale na serveru Reddit a jeho funkčnost doložil několika odkazy na videa. Je pěkné vidět, že i v dnešní přetechnizované době se najde někdo, kdo hledá různé cestičky, jak si usnadnit život a jde ve stopách koumáků, jejichž vychytávky dlouhá léta popularizoval nestor českých šikulů Přemek Podlaha.

Mechanismus, který se stará o nikdy nekončící útoky (původně uměl jen útočit na blízko, později jej zkombinoval se střelbou), bylo pochopitelně třeba k dosažení požadovaného výsledku spojit s příhodným místem ve hře, kde není o nepřátele nouze, respektive kde se rodí jak na běžícím pásu. Za tím účelem autorovi posloužil úvod mise Ocean of Storms na měsíci. Robot likviduje virtuální oponenty tak dlouho, dokud "hráč" nepadne. Jakmile se respawnuje, začíná koloběh života a smrti nanovo. A tak pořád dokola.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama