Co můžeme čekat v demu FF XV?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co můžeme čekat v demu FF XV?

Co můžeme čekat v demu FF XV?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 1. 2015 15:11 6
Reklama

V březnu mohou hráči, kteří si pořídí Final Fantasy Type-0 HD, čekat přístup do speciální demoverze Final Fantasy XV, kterou Square Enix chce po osmi letech od začátku vývoje představit new-genovou podobu jedné z nejoblíbenějších sérií. Episode Duscae byla dosud trochu zahalena tajemstvím, ale její obsah trochu přiblížil ředitel vývoje Hadžime Tabata v rozhovoru pro server Siliconera.

Episode Duscae se bude soustředit na krátký úsek nedlouho po počátku hry, který se však v samotné hře nacházet nebude. Tabata prozradil, že to bude mít něco k dočinění s porouchaným autem a až prý budeme celou hru hrát, nejspíš poznáme, kdy se v ní události z dema odehrávají.

Porouchané auto tedy způsobí, že se v demu budeme po okolí procházet, což nejen prodlouží délku dema, ale zároveň tak budeme moci prozkoumat každý píď okolí vlastním tempem a samozřejmě se i dostaneme do častějšího kontaktu s lokální faunou.

Akčnější pojetí patnáctého dílu vychází z přímo ovladatelného bojového systému, který si budeme moc z části vyzkoušet. Proč jen z části? Vývojáři v současnosti nemají úplně hotové grafické efekty magie, a tak raději z ukázky veškerá kouzla vyjmuli. Z rozhovoru však vyplívá, že se Square Enix rozhodli soustředit na summony, takže těch bychom se naopak dočkat měli.

Kromě Episode Duscae se tvůrci připravují na vydání technologického dema, které je ale prozatím v plánovací fázi. Tím by Square Enix chtěl nabídnout pohled na Final Fantasy XV i těm, kteří si kvůli demu nechtějí pořídit FF Type-0 HD. Prozatím je v plánu jedna mapa s ukázkou různých prvků hry. Stejně jako zpřístupnění Episode Duscae ani technické demo nemá jasné datum vydání.

Připomeňte si super trailer, který v prosinci Square Enix uvedli na japonském veletrhu Jump Festa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama