Nový RE si zahrajete ve dvou jen offline
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový RE si zahrajete ve dvou jen offline

Nový RE si zahrajete ve dvou jen offline

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 1. 2015 14:00
Reklama

Tak tohle se dnes nevidí příliš často. V době, kdy si řada hráčů stěžuje, že vývojáři hází offline multiplayer na jedné obrazovce přes palubu ve prospěch online módů, přichází Capcom s tím, že Resident Evil: Revelations 2 bude podporovat kooperaci jen na jedné konzoli.

Pro mnohé hráče je to příjemné překvapení, řadu fanoušků to ale nepochybně může zklamat. Celou kampaň si můžete zahrát s kamarádem ve dvou, ale jen na jedné konzoli. V singleplayeru pak může hráč mezi postavami podle autorů volně přepínat.

Bez zajímavosti není ani skutečnost, že příběh Revelations 2 nebude mít žádnou výraznou spojitost s prvním dílem. To je dáno asi i tím, že původně hra vyšla exkluzivně pro handheld Nintendo 3DS a až později se dočkala HD portu na PC, X360, PS3 a Wii U. Mnoho potenciálních kupců novinky z řad majitelů Vity, PS4 a Xboxu One tak nemusí mít s Revelations žádnou zkušenost.

Svým pojetím má mít titul z vedlejší linie mnohem blíž ke klasickým Resident Evilům, což prý podtrhuje i skutečnost, že ve hře začínáte úplně beze zbraně. Epizodický survival horor bude z hlediska mytologie zasazen mezi události pátého a šestého dílu. Hlavní hrdinkou bude Claire Redfieldová a pomáhat jí bude dcera Barryho Burtona Moira. Hratelnou postavou by však měl být i samotný Barry. První epizoda čtyřdílného dobrodružství vychází 25. února. Kompletní edice pak bude k dispozici už 20. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama