Detaily o DLC k Destiny i s komentářem Bungie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o DLC k Destiny i s komentářem Bungie

Detaily o DLC k Destiny i s komentářem Bungie

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 2. 2015 11:35 7
Reklama

Začátkem tohoto roku jsme informovali o úniku informací ohledně budoucích rozšíření hry Destiny a dosud nepotvrzené informace se začínají v těchto dnech naplňovat. Nejnovější DLC by se skutečně mělo jmenovat The House of Wolves a uživatelé Redditu přispěchali s dalšími detaily.

Uživatel zmiňované sítě - megamanexe4 - zveřejnil celou řadu obrázků s novou výstrojí, zbraněmi a popisy nových misí. Podle tohoto úniku by se hráči měli dočkat zvýšení light level capu, nové Awoken příběhové linie a samozřejmě i dalšího Raidu. Bohužel, na základě těchto spekulací by mělo DLC vyjít až 19. května, což je v rozporu s předchozími odhady, které slibovaly už březnové vydání.

Na druhou stranu je ale nutné brát všechny nepotvrzené informace s nadhledem a příliš se k nim neupínat. Pravda bude opět někde uprostřed, výše uvedené informace nicméně podle vývojářů pochází z velmi staré databáze, kterou měli lidé z Bungie připravenou ještě před vlastním vydáním hry. "Všechno, co o tom [DLC] víte, se může změnit. Máme tým lidí [...], který má spoustu skvělých překvapení v rukávu," komentoval situaci komunitní manažer David Dague v oficiální diskuzi.

Vývojáři z Bungie by tedy za žádných okolností neměli přistupovat k vývoji dalších DLC lehkovážně. V živé paměti máme ještě hodnocení přídavku The Dark Below a všechno podtrhuje fakt, že po dohrání nového Raidu už ve hře takřka není co dělat...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama