Podívejte se na intro Tekkenu 7 z automatů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na intro Tekkenu 7 z automatů

Podívejte se na intro Tekkenu 7 z automatů

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 2. 2015 10:14 2
Reklama

Tekken dnes už možná není jednoznačným králem bojovek, ale intro ze sedmého dílu původem z automatů dokazuje, že jeho legenda stále žije. Video se točí okolo ústřední dvojice celé ságy, kterou tvoří otec a syn - Heihachi Mishima a Kazuya Mishima.

Svůj debut si v novince odbude manželka, respektive matka Kazumi Mishima, jejíž jméno se v sérii už několikrát objevilo, ale zahrajeme si s ní vůbec poprvé. Jak upozorňuje server GameSpot, v minulosti bylo běžné, že Tekken měl na automatech odlišnou úvodní animaci od konzolové verze. Je tak docela dobře možné, že doma na televizi nakonec poběží jiné intro.

Mezi další nové postavy patří Shaheen, Lucky Chloe, Claudio a Katarina. Vývoj sedmého Tekkenu byl oznámen loni v červenci a nezvykle jej pohání Unreal Engine čtvrté generace od Epicu. Na automatech vyjde hra v Japonsku ještě letos, zatímco o konzolové verzi zatím nic bližšího nevíme, ale vzhledem k historii ji bereme jako samozřejmost.

Vývojáři si použitou technologii od Epicu pochvalují pro její jednoduchost i kvality. Především se ale vyjádřili v tom smyslu, že jim umožní okamžitě přenést Tekken 7 na libovolnou platformu, kterou si zvolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama