Nové zbraně i vybavení v Heist DLC pro GTA V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové zbraně i vybavení v Heist DLC pro GTA V

Nové zbraně i vybavení v Heist DLC pro GTA V

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 2. 2015 08:57 3
Reklama

Ještě před tím, než se vyznavači PC hraní dočkají své verze Grand Theft Auto V, mohou se majitelé konzolovek těšit z vytouženého DLC, přinášejícího do hry velké loupežné operace, alias Heisty. Blížící se datum vydání pak s sebou pochopitelně přináší i zvýšený zájem a (ne)chtěné úniky informací.

Dnes k nim můžeme zařadit artworky, zobrazující jednak vybavení týmů plánovaných loupeží a jednak nové dopravní prostředky, s nimiž bude možné páchat ve hře další kilometry zábavy. O únik se postarala komunita Funmw2 a pravost obrázků potvrdil fanoušek s přezdívkou iLewisGTA na svém Twitteru, když porovnával artworky s tím, co bylo vidět v oficiálním traileru.

Co se konkrétního vybavení týče, jednotlivé týmy budou mít k dispozici spoustu trhavin, speciální vrtačky na otevírání sejfů, plynové masky, brokovnice, světlice, hackovací zařízení, termitové bomby a spoustu dalšího. Při pohledu na další obrázky je navíc jasné, že vývojáři z Rockstaru nešetří kreativitou a do hry přidají také nový typ vrtulníku, letadel, aut i motorek, navíc v pěkném, černočerném designu, aby měly loupeže ten správný filmový nádech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama