Remastery Zaklínače 1 a 2 se nechystají
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remastery Zaklínače 1 a 2 se nechystají

Remastery Zaklínače 1 a 2 se nechystají

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 3. 2015 08:31 4
Reklama

Vzhledem k tomu, jak se v posledních letech nakládá s posledními díly slavaných sérií, by se mohlo zdát logické, že se po vydání Zaklínače 3 dočkáme HD předělávek i předchozích dvou dílů. Podle vyjádření vývojářů na probíhajícím veletrhu PAX East však nebude tento scénář naplněn a CD Projekt RED se bude věnovat jiným projektům.

Kromě dokončení třetího dílu, kterého postihly několikeré odsuny data vydání, je samozřejmě řeč o futuristickém Cyberpunku 2077, až po něm by možná přišel na řadu znovu zaklínač. Vývojáři totiž naznačili, že jejich rozhodnutí o HD předělávkách není definitivní, jen na něj v tuto chvíli není vhodná doba.

Během panelové diskuze bylo také odhaleno, že Zaklínač 3: Divoký hon nebude disponovat stále oblíbenějším fotomódem, hráči se ale budou samozřejmě moci dělit o své screenshoty tradičními cestami - ať už je na mysli funkcionalita Share na PS4, očekávané típání obrázků na Xbox One i standardní pořizování záběrů z hraní na PC. Pro pořádek jen dodáváme, že Zaklínač 3 vyjde na všechny výše zmiňované platformy už 19. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama