Kodžima stoprocentně zapojen do vývoje MGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžima stoprocentně zapojen do vývoje MGS

Kodžima stoprocentně zapojen do vývoje MGS

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 3. 2015 17:21 1
Reklama

Turbulentní týden, jemuž dominovaly později potvrzené spekulace o odchodu Hidea Kodžimy z Konami, pomalu končí. Ale tato šokující novinka přesto nepřestává jitřit emoce fanoušků série Metal Gear. Nyní slavný designér slibuje: “Pokračuji v práci na Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain.”

“Chci ujistit všechny fanoušky, že jsem stoprocentně zapojen do vývoje pokračuji v práci na Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain,” prohlásil Kodžima. “Jsem odhodlaný udělal z něj tu nejlepší hru, kterou jsem dosud režíroval. Nenechte si ji ujít,” dodal sebevědomě.

Konami současně ujistilo všechny hráče, že novinka vyjde 1. září, jak bylo nedávno avizováno. Situace ve firmě na datu vydání nic nemění. Přesto všechno nicméně stále není úplně jisté, v jakém vztahu budou v budoucnu Kodžima a Konami a zda hodlají zpřetrhat úplně všechny dosavadní vazby, nebo bude jejich budoucí svazek a spolupráce jen volnější než doposud.

Otazník se ale vznáší i nad budoucností projektu Silent Hills. Ten Konami svěřilo právě Kodžimovi, který opakovaně prohlašoval, že by o vývoj survival hororu měl zájem. S vedením mu měl pomáhat filmový režisér Guillermo del Toro. Nyní není jasné, zda Kodžima v projektu pokračuje, skončí u ledu, nebo jej s asistencí del Tora dotáhne do zdárného konce úplně jiný tým.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama