Zaklínač 3 se chlubí krásnou mapou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač 3 se chlubí krásnou mapou

Zaklínač 3 se chlubí krásnou mapou

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 3. 2015 10:02 4
Reklama

Vývojáři z CD Projektu finišují s vývojem třetího dílu RPG ságy Zaklínač, a aby udrželi hráče v dostatečném napětí, postupně uvolňují stále zajímavější obrázky. K trojici nových screenshotů dnes přihodili i částečnou mapu, takže si můžete udělat představu o tom, kde se už od května budete moci prohánět.

Při našem posledním rozhovoru s vývojáři se mluvilo zejména o souostroví Skellige, umístěném západně od Kontinentu. Největší ostrov - Ard Skellig - nabídne 64 kilometrů čtverečních k prozkoumávání, soubojům i posunu příběhu, nezapomínejte však, že jde pouze o jednu z mnoha částí, kde se bude Zaklínač 3 odehrávat. Dalšími důležitými místy je Novigrad - údajně největší středověké město, které kdy bylo ve hrách zpracováno, hradiště Kaer Morhen, město Vizima a samozřejmě i středobod vědění - Oxenfurt a jeho Akademie.

Pokud vám tato místa nic neříkají, pak jste pravděpodobně nečetli knihy Andrzeje Sapkowského a můžete se potěšit alespoň ze zmiňovaných obrázků. Zejména souboj s roztodivně vypadající stvůrou vypadá hodně zajímavě a odměna za její zabití v podobě relaxu v hospodě je také slušná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama