Geraltovi v Zaklínači 3 porostou vousy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Geraltovi v Zaklínači 3 porostou vousy

Geraltovi v Zaklínači 3 porostou vousy

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

24. 3. 2015 21:07 13
Reklama

Po vzoru legendárních prohlášení designéra Todda Howarda, který sliboval rostoucí stromy v TES IV: Oblivion, se přihlásili vývojáři z polského CD Projektu se zásadní zprávou. Ano, Geraltovi v chystaném Zaklínači 3 porostou vousy!

Éra lumbersexuálů (sic!) zkrátka pronikla i do moderních her a podle vyjádření CDP pro britský Eurogamer skutečně uvidíme, jak se bude porost na bradě a lících obávaného vědmáka v průběhu hraní prodlužovat. Vše by mělo být nicméně zpracováno v souladu s knihou, kde se tu a tam informace o bílém plnovousu objeví, byť se najde spoustu zapomětlivých znalců, kteří jej v souvislosti s Geraltem tvrdošíjně odmítají.

Vousy navíc nebudou růst příliš rychle a do závratné délky - sami vývojáři upozorňují, že nic ve stylu čaroděje Gandalfa nás opravdu nečeká. Pokud se i přesto obáváte, že by se z drsně vyhlížejícího hlavního hrdiny mohl stát po několika hodinách smradlavý vagus, budete si moci stáhnout bezplatné DLC, následně zvolit jeden z trvalých střihů a jistě zcela propracovanou funkci vesele ignorovat.

Ehm, vážně?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama