Reakce Rockstaru na zhoršenou grafiku GTA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Reakce Rockstaru na zhoršenou grafiku GTA

Reakce Rockstaru na zhoršenou grafiku GTA

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 3. 2015 09:51 21
Reklama

V době, kdy si hráči všímají i těch nejdrobnějších rozdílů v grafice a rádi se chytají rozdílů mezi vyumělkovanými prezentacemi a finálním výsledkem, vývojáři z Rockstaru lehce riskují. Vypadá to, že s posledním updatem Grand Theft Auto V (1.08) došlo na zhoršení vizuální kvality napříč celou hrou, tedy včetně singleplayeru.

VYJÁDŘENÍ ROCKSTARU

Vývojáři zareagovali na níže uvedené video a uvedli, že se jedná o chybu, která bude odstraněna. Část problémů bylo napraveno čerstvě vydaným updatem 1.09, který řeší zejména model poškození a doskakování textur spolu s objekty. Paralaxní okluze by měla být opravena v některém z budoucích updatů.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Dokazuje to video španělského YouTubera, který porovnává aktuální verzi s původní hrou a poukazuje tak na místy až velmi nečekaný pokles detailů. Problémy se týkají paralaxní okluze, starající se o vytvoření trojrozměrného efektu na dvojrozměrných texturách, doskakování objektů, ale například i komplexnosti modelu poškození jednotlivých automobilů.

Problém se samozřejmě řeší i na Redditu, kam přispěvovatel s přezdívkou StormShadow13 přišel i s návodem přímo od vývojářů. Nikomu se ale zatím nepodařilo odinstalovat aktuální update a údajně nepomáhá ani kompletní reinstalace hry. Narazili jste už na nedostatky v grafice GTA V také?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama