Silent Hills bez Kodžimy?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Silent Hills bez Kodžimy?

Silent Hills bez Kodžimy?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 4. 2015 06:40 3
Reklama

Nedlouho po odstranění všech zmínek designera Hideo Kodžimy a jeho produkčního studia z promo materiálů k Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a Ground Zeroes zmizela obě jména i z projektů Silent Hills a P.T.

Oficiální stránka hororové hry v patičce už neobsahuje logo Kojima Productions (porovnejte s archivovanou verzí stránky), čímž vyvstává otázka, jak moc a zda ještě vůbec se Kodžima podílí na vývoji hry?

V srpnu Kodžima ještě žertoval, že Silent Hills bude tak strašidelný, že hráči budou potřebovat náhradní kalhoty. V současnosti, kdy na Konami míří ohledně Kodžimovy práce spousta otázek, nedostáváme příliš mnoho užitečných odpovědí.

GameSpot se japonského studia zeptal, co znamená změna v prezentaci hry a jak se to má nadále s prací Kodžimy a Guillerma del Tora na Silent Hills. Zástupci Konami pouze odpověděli: "Konami se přetvořilo z organizace založené na studiích do centralizované společnosti, takže [Kojima Productions] už nadále nebude uváděné jako studio. V současnosti nemáme další zprávy ke sdělení."

To samo o sobě neznamená nic špatného pro Silent Hills, ale neodpovídá to na zásadní otázku. Pokud se naplní obava, že Kodžima po dokončení MSG V: The Phantom Pain s Konami rozváže spolupráci, odejde také od vývoje Silent Hills? Je možné, že by vývoj mohl dotáhnout jinak filmový režisér del Toro, ale lepší bude vyčkat na více informací.

Jinak docela blbá první zpráva aprílového dne, nemyslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama