Zaklínač 3 se dočká dvou velkých expanzí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač 3 se dočká dvou velkých expanzí

Zaklínač 3 se dočká dvou velkých expanzí

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

7. 4. 2015 16:58 1
Reklama

Ačkoliv do vydání třetího dílu Zaklínače zbývá více než měsíc, vývojáři z CD Projektu dnes oznámili detaily o speciálním Expansion passu. Zaručí vám dvojici rozšíření, které by měly natáhnout celkovou herní dobu až o dalších 30 hodin.

První datadisk vyjde letos v říjnu, ponese název Srdce z kamene a bude se odehrávat v lokaci No Man’s Land, která již byla k vidění v prezentačních videích a hands-off demech. Druhý datadisk – Krev a víno - je naplánován na začátek příštího roku a společně s Geraltem navštívíte region Toussaint, který se v původní verzi hry neobjeví.

I přes to, že informace zní velice lákavě, vývojáři sami varují, aby se hráči příliš neunáhlili: „Počkejte na recenze, nebo si Zaklínače 3 zahrajte a zjistěte, zda se vám hra líbí,“ říkají. A je to tak správně – Expansion Pass je totiž svoji cenou necelých 27 euro pořádně drahou záležitostí a tak, jak je jeho obsah popisován, bude beztak relevantní až po vlastním dohrání základní verze. Nezapomeňte také, že CD Projekt RED má pro každého hráče 16 bezplatných DLC s novými sety zbraní, výstroje, vedlejšími questy a spoustou dalších věcí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama