Pachter: Mass Effect 4 vyjde do dubna 2016
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pachter: Mass Effect 4 vyjde do dubna 2016

Pachter: Mass Effect 4 vyjde do dubna 2016

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

8. 4. 2015 13:34 1
Reklama

Herní analytik Michael Pachter předvídá, že EA do konce tohoto účetního období (duben 2015 - březen 2016) vydá nejen další díl ze série Mass Effect, ale také pokračování first-person běhačky Mirror's Edge.

Pachter a jeho tým ve své zprávě uvádí, že silná pozice EA na nových konzolích v následujících letech jen poroste a do konce účetního období 2016 můžeme očekávat vydání silných titulů jako Need For Speed, Star Wars: Battlefront a právě Mass Effect 4 a Mirror's Edge 2.

EA prozatím oficiálně plánuje do konce kalendářního roku vydat Star Wars: Battlefront a Need For Speed. O vydání čtvrtého Mass Effectu či pokračování/rebootu Mirror's Edge se zatím pouze spekuluje.

Naposledy se ohledně vydání čtvrtého Mass Effectu rozpovídal poměrně spolehlivý herní insider Shinobi602, který také posadil vydání už na příští rok. Z uniklých informací tušímě, že by hra měla vycházet z původní trilogie, ale příběhově by měl načíst vlastní třídílnou ságu.

Mirror's Edge 2 bylo oznámeno teaserem už předloni a od té doby jsme se toho moc dalšího nedozvěděli, kromě pěkných, leč nepodložených spekulací. Hra by se měla odehrávat v otevřeném světě, snad by i měla nabídnout multiplayer a plynulý přechod mezi ním a singlem. Podívejte se na starý teaser, který údajně není předrenderován, ale je vypočítaný enginem hry v reálném čase.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama