První podrobnosti o Black Ops III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První podrobnosti o Black Ops III

První podrobnosti o Black Ops III

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 4. 2015 06:39 3
Reklama

Těšili jste se na návrat Call of Duty do druhé světové války? Nechte si zajít chuť, teď už je to definitivní. Activision nepochopitelně ignoruje přání fanoušků, aby série mapovala skutečné válečné konflikty, a už několikátý díl v pořadí situuje do blízké budoucnosti.

Jak už jste si mohli přečíst včera odpoledne, velkolepou premiéru si hra odbude 26. dubna, tedy ne až na E3, jak mnozí věřili. Nyní už známe i první podrobnosti, které se podařilo vyštrachat na oficiálních stránkách hry, ačkoli autoři se zatím do bližšího vysvětlování zřejmě pustit nechtěli.

Black Ops III vyvíjí dříve vysmívané studio Treyarch (Black Ops I a II, Call of Duty: World at War, Call of Duty 3), které po turbulentních změnách v Infinity Ward podle řady pozorovatelů převzalo otěže vedení celé série. Zatímco kdysi na něj zbývaly ty slabší díly, které se jen vezly na úspěchu prvoligových Call of Duty, v posledních letech se podílí nebo dohlíží v podstatě na celou frančízu.

Minisérie Black Ops se na současné konzole podívá vůbec poprvé a v podstatě to bude next-gen premiéra i pro samotné vývojáře, kteří po druhém díle Black Ops z roku 2012 naposledy před dvěma lety pomáhali s portem Call of Duty: Ghosts na Wii U. Novinka hráče přenese do temné budoucnosti, v níž se stírá hranice mezi lidstvím a moderními technologiemi.

Údajně vůbec nejambicióznější Call of Duty všech dob (už zase?) nabídne trojici klasických módů. Nemůže chybět kampaň pro jednoho hráče, multiplayer a pozor, vrátí se i populární zombie mód. Zdá se, že se autoři tématicky lehce inspirují i hrami jako Deus Ex nebo Syndicate, protože ke slovu mají přijít i implantáty a biohacking.

Novinka má vyjít už tradičně před Vánoci na PC, PS4 a Xbox One.

Velká škoda, že se Black Ops nevrací do období studené války, protože teď se v podání Call of Duty už třetí rok střídají jen různé vize budoucnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama