DLC House of Wolves nepřidá do hry raid
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC House of Wolves nepřidá do hry raid

DLC House of Wolves nepřidá do hry raid

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

14. 4. 2015 07:36 2
Reklama

Úterý tradičně přináší pravidelný reset Destiny a zprávu od Bungie fanouškům. Po včerejším oznámení data vydání House of Wolves (19. května) se Bungie dnes rozpovídali o obsahu, který druhé DLC v rámci Season Passu přinese.

Nebo spíše nepřinese, protože House of Wolves nepřidá další raid. Navzdory informacím z lednového úniku Bungie přiznali, že bez pochyb to nejlepší z nabídky herních módů se v květnovém rozšíření neobjeví. Místo toho se hráči s vysokým levelem budou moci zúčastnit dvou nových endgamových herních módů - Trials of Osiris a The Prison of Elders.

Trials of Osiris je PvP mód, ve kterém se utkají dva týmy o třech hráčích. Hráči nejprve budou muset získat pozvánku do turnaje za dobré výkony v Crucible. V samotném souboji pak půjde o co nejlepší K/D poměr pro váš tým. Pokud se hráčům povede dobře, čekají na ně legendární a exotické odměny. Za tři prohry budou však z turnaje vyloučeni a budou muset získat pozvánku zase.

The Prison of Elders si možná vybavíte, jako vězení, kam byli uzavření fallenští páni. Ostatně Archon ze striku Winter's Run odtamtud pochází. Bungie tento kooperativní mód nazývá "battle arena", což zní jako poměrně klasický horde mód.

Následující měsíc se budeme dozvídat další detaily o novinkách v House of Wolves: Příští týden se Bungie rozhovoří o upgradech zbraní v Reefu, poté se podíváme na Trials of Osiris a na začátku května se odhalí podoba The Prison of Elders.

Třetí raid by se měl objevit údajně později tento rok, nejspíš tedy v plánovaném velkém rozšíření Comet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama