Apokalypsa jako žádná jiná se chystá do bety
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Apokalypsa jako žádná jiná se chystá do bety

Apokalypsa jako žádná jiná se chystá do bety

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 4. 2015 14:51 1
Reklama

Everybody's Gone to the Rapture je dlouho vyvíjený titul tvůrců Amnesia: A Machine for Pigs a Dear Esther. Novým trailerem chtějí vývojáři ze studia The Chinese Room nastínit posmutnělou atmosféru malého opuštěného městečka v Anglii po konci světa.

Rapture, neboli "vytržení" odkazuje na křesťanský termín popisující odchod věřících do nebe za Kristem při jeho druhém příchodu. Hra se bude odehrávat poté, co většina populace zmizela a na Zemi zůstalo jen několik lidí.

Režisér hry Dan Pinchbeck prozradil, že tento měsíc vývojáři spolupracovali s profesionálními hudebníky na soundtracku, který podle jeho názoru bude nejen jeden z letošních nejlepších soundtracků, ale jeden z nejlepších soundtracků vůbec.

Ukázku sklady The Mourning Tree si můžete poslechnout ze Soundcloudu a nezní vůbec špatně, takže si na celé album určitě s radostí počkáme.

Společně s novým trailerem a hudební ukázkou The Chinese Room uvolnili několik nových screenshotů ukazující malebnou krajinu západoanglického městečka. Obyčejně hry zobrazují konec světa trochu jinak a Pinchbeck si toho je vědom:

"Rapture bude opravdu jiné, apokalysa jako žádná jiná. Myslíme si, že to dopadne dobře," napsal na PS Blogu.

Everybody's Gone to the Rapture během několika týdnu vstoupí do bety a ve finální verzi by měla vyjít letos v létě. The Chinese Room brzy oznámí přesnější datum vydání. Hra vyjde pouze na PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama