První in-game screeny ze Zaklínače 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První in-game screeny ze Zaklínače 3

První in-game screeny ze Zaklínače 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 4. 2015 09:21 12
Reklama

Level designér z polského CD Projektu Miles Tost zveřejnil na svém Twitteru trojici in-game obrázků ze třetího dílu RPG ságy Zaklínač, které jsou v záplavě oficiálních obrázků s předpřipravenými scénami příjemným osvěžením.

Vzhledem k blížícímu se datu vydání je jasné, že hráči chtějí konečně vidět, jak bude hra vypadat na jejich monitorech a právě Tostovy obrázky k tomuto účelu slouží dokonale. Pochází z PC verze a je na nich patrný slibovaný smysl pro detail, při vytvářené jakékoliv scény. Ať už tedy jede Geralt na koni podél útesu, anebo se jen prochází v rozlehlé místnosti s krbem, hra skutečně vypadá impozantně.

Při pohledu na vcelku bohatý interface se nicméně vkrádá myšlenka, zda nás nebude hra zásobovat až přílišnou porcí informací na úkor pěknému rozhledu, Tost nicméně obavy zahání v diskuzi s fanoušky. Uvádí, že například ukazatel zdraví či staminy vyšedne v momentech, kdy jeho zobrazení není třeba a navíc bude možné většinu jednotlivých částí HUDu povypínat přímo v menu. Společně s tím bude možné vypnout i ukazatel zdraví a úrovně nepřátel, což přinejmenším lidé na Twitteru kvitují s povděkem.

Už ale dost řečí, na trojici screenshotů se podívejte v galerii, do které jsme rovněž přidaly čtveřici obrázků, které zveřejnil Miles Tost o několik dní dříve, rozhodně jim nechybí atmosféra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama