Demo FF15 vyjde znovu ve verzi 2.0
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demo FF15 vyjde znovu ve verzi 2.0

Demo FF15 vyjde znovu ve verzi 2.0

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 4. 2015 09:10 5
Reklama

Hratelná ukázka Final Fantasy XV se v květnu dočká druhého, vylepšeného vydání. Šéf vývoje Hadžime Tabata tak chce reagovat na připomínky, které hráči mohli vývojářům vyjádřit v internetové anketě.

Výsledky ankety Tabata zveřejnil na několika slidech, kde porovnává odpovědi hráčů z Japonska, Severní Ameriky a Evropy. Některé výsledky jsou docela zajímavé, například ty, že Japonce nová hra zajímá především, protože se jedná o pokračování série Final Fantasy, zatímco mezi Američany se našlo mnoho nováčku, kteří si ke hře našli cestu, protože se zajímají o RPG hry.

Episode Duscae 2.0 tak přijde s vylepšeným zaměřováním nepřátel a ovládáním kamery (děkujeme) a novinky zaznamená i bojový systém, kterému například přibydou úskoky stranou. Vývojářský tým také pracuje na vylepšení framerate, který občas v demu zaškytal, ale není jisté, zda nový systém vykreslování objektů stihne květnové vydání vylepšené verze.

Tabata mimojiné prozradil, že letošní E3 Final Fantasy XV přeskočí, aby se vývojáři mohli soustředit na představení na Gamescomu. 

Podívejte se do galerie na zajímavé výsledky ankety, které vyfotili DualShockers nebo na naše vcelku pozitivní dojmy z hratelného dema ve videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama