Je libo PS4 s P.T.? Zaplaťte 1000 liber
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Je libo PS4 s P.T.? Zaplaťte 1000 liber

Je libo PS4 s P.T.? Zaplaťte 1000 liber

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 4. 2015 15:09 2
Reklama

Jak už jsme vás informovali minulý víkend, hra P.T. je v průběhu dnešního dne kvůli kauze kolem Hidea Kodžimy stahována z PS Store. Není se proto čemu divit, že se situace chopili všichni, kdo si chtějí trochu přivydělat, a na eBay už nabízí svojí PS4, na které si tuhle raritku můžete zahrát.

Jednu takovou si můžete koupit třeba zde a určitě vám nebude trvat dlouho, abyste našli celou řadu podobných aukcí. Nejsme však přesvědčeni, nakolik mají aukce v tuto chvíli skutečnou hodnotu, vzhledem k tomu, že zástupci Konami nikde nespecifikovali, kdy bude P.T. z obchodu stažen a v těchto chvílích si můžete hru stále obvyklou cestou stáhnout sami.

Za půl roku, rok by to však mohlo být mnohem zajímavější, takže pokud chcete nechutně zbohatnout skrze hru, která za přítomnosti zmiňovaného designéra a režiséra del Tora pravděpodobně nikdy nevznikne, máte ojedinělou šanci. Jen pozor na to, aby náhodou neuspěla petice, kterou odstartovali příznivci obou zmiňovaných pánů, kteří se jednoduše nechtějí smířit s neblahým osudem a žádají Konami, aby se vzpamatovali a na vývoji Silent Hills pokračovali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama