Petici za Silent Hills podepsalo 60 tisíc lidí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Petici za Silent Hills podepsalo 60 tisíc lidí

Petici za Silent Hills podepsalo 60 tisíc lidí

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 5. 2015 09:50 29
Reklama

V průběhu týdne jsme vás informovali, že fanoušci série Silent Hill se nechtějí smířit se zrušením Kodžimova projektu a odstartovali petici na jeho podporu. Podpisová akce si zatím vede velmi dobře. Otázkou je, zda může rozhodnutí Konami zvrátit.

Petice žádá Konami, aby pokračovalo ve vývoji Silent Hills a ve vedení projektu ponechalo Kodžimu a del Tora. Vznikla v reakci na pondělní oznámení vydavatele, že byl projekt zrušen. Informace o tom, že by Konami rádo v sáze pokračovalo, ale jinak, fanoušky očividně neuspokojila.

Na webu Change.org se okamžitě rozjela petiční akce, kterou zorganizoval Yauheni Zinkevich z Německa. Za cíl si vytyčila nasbíral 75 tisíc podpisů. A tomuto předsevzetí nejsou fanoušci daleko. V momentě, kdy vzniká tento text, už má iniciativa na kontě přes 59 tisíc podpisů.

Yauheni Zinkevich se úvodním dopisu Kodžimovi a del Torovi vyznává ze své lásky na první pohled k demu P.T. i celému projektu Silent Hills. A přidává slib, že pokud za zrušením hry stojí nedostatek peněz, pomohou signatáři petice zafinancovat její vývoj třeba prostřednictvím Kickstarteru. Je to bezesporu pěkné gesto, nicméně se zdá být nepravděpodobné, že by padlo na úrodnou půdu. Bohužel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama