P.T. dnes defintivně zmizel z PS Store
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka P.T. dnes defintivně zmizel z PS Store

P.T. dnes defintivně zmizel z PS Store

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 5. 2015 07:34 3
Reklama

Příběh kolem ukázky toho, jak mohl vypadat nový Silent Hill, je u konce. Zástupci Konami dali pokyn směrem k Sony a Playable Teaser alias P.T. byl z PS Store nadobro odstraněn.

Pokud jste počítali s tím, že hra pouze zmizí z nabídky a budete si ji moci znovu stáhnout prostřednictvím své knihovny, pak jste se přepočítali. Ani takovým způsobem, který ja navíc zcela běžný, se už totiž ke hře nedostanete a zahrají si skutečně jen ti, kteří měli P.T. uložen na disku.

S jistotou to platí o americkém PS Storu, někteří hráči v Evropě zatím tvrdí, že u nás je ještě hra k dispozici. No my každopádně naše hratelné teasery z konzolí mazat nebudeme, abychom se o tom přesvědčili. Řešením je samozřejmě případný nákup konzole už s předinstalovaným P.T., ale ruku na srdce, tuhle věc stejně nelze hrát pořád dokola.

Silent Hills včetně své ukázky P.T. tak zůstane raritou, na kterou se bude vzpomínat i v souvislosti s odchodem Hidea Kodžimy z Konami. A teď už snad jenom doufat, že další díl zmiňované série pomůže všechny nepříjemné momenty celé kauzy zapomenout...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama