První pohled na Prison of Elders
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První pohled na Prison of Elders

První pohled na Prison of Elders

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

7. 5. 2015 08:04 7
Reklama

Za dva týdny vychází House of Wolves a vývojáři se dnes chtějí pochlubit svým endgamovým PvE obsahem Prison of Elders. Nový mód by měl nabídnout týmovou hru lidem, kteří nemohou nebo nechtějí skládat šestičlenné výpravy do raidů.

Prison of Elders je kooperační mód pro tři hráče, ve kterém se týmy nebo náhodně spojení hráči vydají do vězení, kam Awokeni zavřeli své nepřátelé. Správce vězení Variks hráče pošle do čtyř rozlehlých arén, které odpovídají čtyřem nepřátelským rasám.

Hra je rozdělena na čtyři kola, ve kterých hráči postupně navštíví všechny arény. V nich musejí přežít stupňující se vlny nepřátel, vyhýbat se pastem, plnit vedlejší úkoly a utkat se s bossy, kteří každý přicházejí se speciálním překvapením.
Například cabalský Ultra Centurion je obrněný štítem, který se pravidelně mění mezi arc, void a solar, takže hráči musejí při střetu s ním přehazovat zbraně než jej dokážou sejmout. Hráči si budou muset dát pozor, aby nezemřeli, protože na oživení si guardiani budou muset počkat 30 vteřin a pokud všichni hráči zahynou, musejí začínat od začátku kola.

Prison of Elders začíná na levelu 28, který ještě podporuje matchmaking, ale vyšší obtížnosti stoupají na 32, 34 (nový level cap) a ultratěžkou 35 a vyžadují mít připravený fireteam. Pokud hráči úspěšně překonají všechny vlny a zabijí bosse, čeká na ně nový legendární loot, z čehož některý bude exkluzivní pouze pro tento mód. Podobně jako u raidů, odměny lze dostat jen jednou týdně, ale na rozdíl od raidů se postup v Prison of Elders neukládá, takže je třeba vždy začít od začátku.

Rozšíření House of Wolves přichází 19. května a kromě Prison of Elders nabídne endgamový PvP mód Trials of Osiris, nové příběhové mise, striky, crucible mapy, sociální oblast v Reefu, vyšší level cap a spoustu nového gearu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama