Fallout 4 na E3 bude, Dishonored 2 nikoli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4 na E3 bude, Dishonored 2 nikoli

Fallout 4 na E3 bude, Dishonored 2 nikoli

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 5. 2015 08:16 19
Reklama

Veletrh E3 se kvapem blíží, a tak není divu, že přibývá spekulací na konto nejrůznějších oznámení a odhalení během akce. Společnost Bethesda Softworks se letos chystá vůbec poprvé vstoupit mezi velké hráče prostřednictvím vlastní konference, proto není s podivem, že se mnoho novinek točí právě okolí ní.

Co má Bethesda tak důležitého, že chce vlastní tiskovkou konkurovat zavedeným největším hráčům, jako jsou Microsoft, Sony, Ubisoft a EA? Spekulovalo se o nové hře ze série The Elder Scrolls, ale vzhledem k restartu MMO z tohoto světa to asi není úplně na pořadu dne. Prey 2? To je spíše odhad z kategorie zbožných přání. Skoro jisté je, že uvidíme konečně pořádnou ukázku z Dooma, který byl prvně oznámen už v květnu 2008 a naposledy se na něm začalo zcela od píky pracovat před čtyřmi lety.

Ale co dál? Wolfenstein má za sebou restart série a aktuálně i povedený datadisk. Rage asi zatím nikdo křísit nechce a autoři The Evil Within ještě nestačili vydat ani poslední oznámené DLC k původní hře. Nejčastěji se spekuluje o hrách Dishonored 2 a Fallout 4 a právě jich se týkají i dvě poslední spekulace. Německý web PC Games referuje, že prvně jmenovaná stealth akce s příchutí Thiefa se ale letos na E3 ještě neukáže.

Magazín cituje anonymní zdroj, který tvrdí, že Arkane Studios potřebují více času a zatím autoři nejsou připravení hru ukázat veřejně. Podle webu Bethesda ale přiveze na akci krátký teaser, který práce na pokračování definitivně potvrdí. Není bez zajímavosti, že o odhalení Dishonored 2 na E3 se spekulovalo už loni touto dobou. Jediné, co zatím o hře víme, pochází z údajného úniku, který mohl ale docela dobře být podvrhem.

Na druhou stranu se však má na letošní E3 předvést jiné netrpělivě očekávané pokračování. Fallout 4 se prý bude zatím prezentovat jen za zavřenými dveřmi ve dvaceti až třicetiminutovém demu. Informaci o hratelné ukázce pro novináře opět přinesl německý magazín PC Games. Prezentace bude jen pro pozvané a veřejnost prý přijde zkrátka. Opět se pak ale nabízí otázka, co by chtěla Bethesda ukazovat veřejně, pokud něco takového nechce prezentovat v plné parádě. Dost možná může představit veřejnosti hru trailerem. Budeme si muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama