Ubisoft posiluje vývojáře The Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft posiluje vývojáře The Division

Ubisoft posiluje vývojáře The Division

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

10. 5. 2015 15:02 6
Reklama

Skvěle vypadající MMO střílečka z pohledu třetí osoby, The Division, dostane pomocnou ruku od dalšího týmu v rámci Ubisoftu. Ubisoft Annecy, francouzské studio, které je zodpovědné za multiplayer v posledních dvou dílech série Assassin's Creed (Rogue a Unity), posílí existující sestavu, složenou ze švédských Massive Entertainment, amerického Red Stormu a britského Ubisoft Reflections, což jsou bývalí autoři série Driver.

"Přinášíme do vývoje naše zkušenosti s předchozími multiplayerovými hrami a projekt The Division nám dává jedinečnou možnost nejen využít všeho, co jsme se doposud naučili, ale také rozvinout naše portfolio nečekanými směry. Spolupráce s ostatními studii probíhá velmi hladce a snažíme se naplnit vysoká očekávání, která do nás hráči vkládají", popsala mezinárodní spojení Rebecka Coutaz, manažerka jedné z francouzských poboček Ubisoftu.

Pro Ubisoft samotný není spolupráce několika týmů žádnou velkou neznámou. Na Assassin's Creed Unity se podílelo týmů rovnou deset, Splinter Cell: Blacklist také nemělo na svědomí jenom studio v Torontu a podobných příkladů bychom mohli najít, po letmém nahlédnutí do závěrečných titulků, velkou řadu. Hra The Division by se měla objevit již tento rok na PC, PS4 a Xbox One. Předpokládáme, že se bude jednat o jeden z největších taháků Ubisoftu na nadcházející E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama