Tým del Tora prý udělal trailer na Fallout 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tým del Tora prý udělal trailer na Fallout 4

Tým del Tora prý udělal trailer na Fallout 4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 5. 2015 11:58 5
Reklama

Spekulace, spekulace, spekulace. S dohady se před E3 roztrhl pytel a neznámo proč se většina z nich točí okolo Bethesdy. Tahle novinka je o to pikantnější, že k několikrát avizovanému odhalení Falloutu 4 přidává jméno hollywoodského režiséra Guillermo Del Toro, který ještě před časem spolupracoval s Kodžimou na Silent Hills pro Konami.

Jak vypátral server VideoGamer.com, Bethesda si zřejmě najala filmovou společnost del Tora, aby pro ni vytvořila CGI trailer oznamující Fallout 4. Poměrně důvěryhodnou informaci se podařilo získat ze CV jednoho z 3D grafiků na síti LinkedIn. Zaměstnanec firmy Miranda Studios se tu předčasně prozradil, že dělal “Fallout 4 cinematic trailer”.

Grafik studia, které dělalo třeba pro Nike, IBM nebo Mazdu, má na kontě videa k Far Cry 4, Forze Motorsport a nebo, světe div se, The Elder Scrolls Online. Takže Bethesda by sahala po osvědčené kvalitě. Ačkoli práce na novém Falloutu nikdo oficiálně nepotvrdil, odhalení na E3 už se bere pomalu za jistotu a vedle zmíněného videa pro veřejnost by měli vývojáři hru prezentovat za zavřenými dveřmi ve dvaceti až třicetiminutovém demu.

Tým del Tora prý udělal trailer na Fallout 4
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama