Dočká se GTA V příběhových DLC?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dočká se GTA V příběhových DLC?

Dočká se GTA V příběhových DLC?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 5. 2015 15:28
Reklama

Ačkoliv se situace kolem GTA V po vydání PC verze uklidnila, budoucnost hry ještě není zcela naplněna. Vezmeme-li v potaz, že vývojáři v dubnu 2014 slibovali velká příběhová DLC, stále je se na co těšit. Nebo snad ne? Tak kde jsou ona plánovaná rozšíření?

Naposledy o nich padla zmínka při zveřejňování finančních výsledků společnosti Take Two a fanoušci rozhodně nemohli být potěšeni. Šéf společnosti Strauss Zelnick totiž rozhodil rukama a uvedl, že se o něčem takovém ještě ani nemluvilo, takže logicky nemá nic k oznámení a pravděpodobně ani mít nebude. V zápětí však byl jeho výrok oficiální cestou upraven a vydavatel hry dal jasně najevo, že vývojáři situaci kolem rozšíření neustále řeší.

Hra se slovy, řeknete si, faktem ale zůstává, že GTA V zůstává co do singleplayerového zážitku ze strany vývojářů opomíjeno. Ano, online část se dočkala heistů a pravidelně bývá rozšiřována novými zbraněmi či vozidly, na velký obsahový update ve stylu Lost and the Damned nebo Ballado of Gay Tony ale stále čekáme. A bez povšimnutí nezůstává ani to, že osmnáct měsíců od vydání čtvrtého dílu už byly oba zmíňované extra příběhy k dispozici.

Uvidíme tedy, s čím přijdou lidé z 2K, resp. Rockstaru na E3. Ačkoliv samotní vývojáři v Los Angeles opět absentují, z 2K by mohly nějaké konkrétní informace vypadnout...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama