Na Destiny pracují také High Moon Studios
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Destiny pracují také High Moon Studios

Na Destiny pracují také High Moon Studios

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 5. 2015 07:52
Reklama

Activision hledá skrze inzerát designéra do svého studia High Moon, na čemž by zřejmě nebylo nic pozoruhodného. Faktem ale je, že se mezi požadavky objevila i nutná vášeň pro Destiny a znalost této hry.

To samozřejmě ihned vyvolalo otázky, vezmeme-li v potaz, že hlavním a oficiálně jediným studiem, které Destiny vyvíjí, bylo doposud pouze Bungie. Blíží se tedy jejich doba u kormidla ke konci, nezvládají občas ne zrovna pohodovou situaci kolem své hry, anebo snad chystají pokračování?

Na tyhle otázky pravděpodobně odpověď ještě nějakou dobu nedostaneme, vývojáři z Bungie ale po zveřejnění inzerátu uvedli, že skutečně s lidmi z High Moon Studios spolupracují a bylo tomu tak již dříve "Už nějakou dobu jsme si tohle sladké tajemství nechávali pro sebe," napsal komunitní manažer Bungie David Dague a vyzval fanoušky, aby přivítali High Moon na palubě.

Spolupráce mezi jednotlivými studii, zastřešenými velkým vydavatelem, ale nakonec není nic moc překvapivého a děje se tak zcela běžně také například u Electronic Arts. Ostatně, možnost sdílet nabyté zkušenosti je to, z čeho by měly hry těžit, tak ať se Destiny daří!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama