Bloodstained potvrzena i pro Wii U
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bloodstained potvrzena i pro Wii U

Bloodstained potvrzena i pro Wii U

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

31. 5. 2015 17:03 3
Reklama

Kodži Igaraši je zkrátka magnetem na peníze od fanoušků. Duchovní otec série Castlevania se před téměř měsícem rozhodl svůj nový projekt umístit nejprve na Kickstarter, aby přesvědčil potenciálního vydavatele o smysluplnosti celého jeho snažení. Poté, co se za jeden jediný den vybrala kompletní cílová částka, se zájem hráčů pochopitelně začal soustředit na jednotlivé cíle v případě, že by se vybralo o trochu víc. Jedním z oněch cílů byla i verze hry Bloodstained: Ritual of the Night na Wii U.

Není překvapením, že se 12 dní před koncem kampaně povedlo vybrat už přes tři miliony dolarů, což Bloodstained řadí mezi nejúspěšnější herní kickstartery vůbec. Souběžně s tím byla rovněž potvrzena i již zmiňovaná verze pro Wii U, která se tím pádem řadí k dávno potvrzeným verzím pro PC, PS4 a Xbox One.

Stále je však "o co hrát", neboť za překročení hranice tří a půl milionu dolarů se tým zavazuje vytvořit i port pro PS Vita a vykukující odměnu za tři miliony a 750 tisíc dolarů si nadšení fanoušci dost možná při závěrečném pumpování peněz také nenechají ujít. Už teď je každopádně jasné, že Bloodstained bude pro "IGU" vůbec nejnáročnější projekt v historii, neboť po překročení částky 2,75 milionu se zavázal, že vytvoří svůj vůbec největší strašidelný zámek. Castlevanie se totiž, až na výjimky, vždy odehrávaly uvnitř hororových sídel a hra, která má ale vyjít až v březnu roku 2017, nebude výjimkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama