Bungie si registruje tajemné Eververse
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie si registruje tajemné Eververse

Bungie si registruje tajemné Eververse

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 6. 2015 06:51 2
Reklama

Další z ochranných známek, které si Bungie nechává zaregistrovat, je něco, co se nazývá Eververse. Celkem tři známky - Eververse, Eververse Trading Co. a logo Eververse - se vztahují k videohrám, ale nic jiného o nich nevíme.

Samozřejmě se nabízí spojení s Destiny, kterému se Bungie chce věnovat po deset let, ale osobně mi design loga nepřijde jakkoliv odpovídající užitým motivům v Destiny. Je tak docela možné, že se jedná o úplně novou značku a nový herní projekt..

Bungie si před nedávnem registrovalo značku The Taken King, která zcela jistě patří pod Destiny a odkazuje buď na letní obsahový přídavek nebo podzimní velké rozšíření.

Jak zapadá nové Eververse, ať je to, co je to, do Destiny či do jiných plánů Bungie, vývojáři zatím prozradit nechtějí. Spekuluje se, že by se mohlo jednat o nějaký hráčský trh, na kterém by si mohli vyměňovat získané vzácné exotické zbraně a zbroje.

Za sebe doufám, že k tomu nedojde, neboť by se v reakci na to nejspíše ještě snížila pravděpodobnost získání vzácného lootu, a to je asi to poslední, co Destiny potřebuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama