Schyluje se k oznámení Dark Souls 3?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Schyluje se k oznámení Dark Souls 3?

Schyluje se k oznámení Dark Souls 3?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

2. 6. 2015 14:21 30
Reklama

Tak trochu nečekaně se dnes odpoledne rozvířily spekulace o tom, že by na letošní E3 měla být oznámena hra Dark Souls 3. Ne tedy, že bychom s ní nepočítali. Ale rozhodně bychom si ani v nejdivočejších představách nemysleli, že přijde tak brzo po druhém dílu a ve stejném roce, kdy studio From Software vydalo Bloodborne, k němuž se právě teď kutí přídavky.

Serveru VG247 to nicméně potvrdil zdroj velmi blízký tvorbě hry a přidal ještě dvě podstatné informace. Za prvé - vývoj opět povede Hidetaka Mijazaki, duchovní otec celé série. Mijazaki sice figuruje ve studiu jako hlavní šéf, ale to evidentně nemusí znamenat to, že by se nemohl přímo podílet na vývoji her.

Druhá informace je ještě zajímavější. Hra prý bude oznámena během tiskové konference firmy Sony, která je naplánována na 15. června. Předchozí díly série však vyšly i na konzole Xbox 360 a ačkoliv samotný akt oznámení nemusí nic moc znamenat, není tajemstvím, že From Software a Sony mají velmi úzké vztahy, které započaly už na prvním PlayStationu a pokračovaly před exkluzivity Demon's Souls a Bloodborne až do dnešních dní.

O hře samotné se každopádně nic moc konkrétního neví, tudíž si budeme muset počkat ještě dva týdny, než se tato informace buď vyvrátí, nebo potvrdí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama