Všechny spekulace na konto nového Falloutu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Všechny spekulace na konto nového Falloutu

Všechny spekulace na konto nového Falloutu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 6. 2015 11:45 19
Reklama

Do avizovaného oznámení “nějaké novinky ohledně Falloutu” zbývají přibližně dvě hodiny a internet se rychle plní dohady a střípky informací, čeho bychom se měli dnes odpoledne dočkat.

Jak píše například server GamingBolt.com, zdá se, že nová hra (přičemž skoro nikdo v tuto chvíli už nepochybuje o tom, že půjde o Fallout 4) poběží k velkému překvapení nejen na PC a nových konzolích, ale i Xboxu 360 a PS3. Jakkoli se to může zdát nepravděpodobné, dokládat to mají informace, které se podařilo vyslídit ve zdrojovém kódu teaser webu. Podporovat tuto teorii má i seznam produktů, které s sebou Bethesda přiveze na E3. I mezi nimi se objevuje RPG pro staré konzole. Mohou být dvě takto nápadné “chyby” jen náhoda? Těžko říct, ale člověk se zdráhá uvěřit tomu, že by se někdo pustil do vývoje vysokorozpočtového AAA titulu pro 10 let starou konzoli!

Už dříve unikla na web informace, že Bethesda bude prezentovat Fallout 4 na E3 ve dvaceti až třicetiminutovém hratelném demu za zavřenými dveřmi. Tuto informaci přinesl německý herní web PC Games, který ji měl údajně z nejmenovaného dobře informovaného zdroje. Stále se přitom počítá s tím, že by se čtvrtý Fallout měl odehrávat v Bostonu, jak už se několikrát proslýchalo.

Pokud jde o samotný fakt, zda se dočkáme představení Falloutu 4, nebo něčeho jiného, jméno hry má prý dokládat rovněž zmínka o doméně fallout4.com ukrytá na teaser stránce. No a konečně bychom neměli zapomínat ani na nedávnou kauzu, že si Bethesda zřejmě najala filmovou společnost režiséra Guillermo del Tora (Silent Hills), aby pro ni vytvořila CGI trailer oznamující Fallout 4. Poměrně důvěryhodnou informaci se podařilo získat ze CV jednoho z 3D grafiků na síti LinkedIn. Zaměstnanec firmy Miranda Studios se tu předčasně prozradil, že dělal “Fallout 4 cinematic trailer”. Důvěryhodnost této informace nechtěně PR oddělení firmy dodatečně ještě paradoxně přiživilo, když neúspěšně žádalo zahraniční weby, aby informace o tomto přehmatu stáhly ze svého zpravodajství.

Za dvě hodiny snad budeme mít konečně jasno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama