Fallout 4 možná vyjde už v letošním roce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4 možná vyjde už v letošním roce

Fallout 4 možná vyjde už v letošním roce

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 6. 2015 06:55 5
Reklama

Včerejší den se nesl ve znamení očekávaného odhalení čtvrtého dílu postapokalyptické série Fallout a informační smršť rozhodně nekončí. Po vydání traileru a prvních informací se živě spekuluje nad datem vydání - optimisté mohou očekávat Fallout 4 už letos!

I přes to, že zástupci Bethesdy oficiálně odmítají, že by už měli stanovené datum, vyskytly se indicie, které mluví o opaku. Několik herních obchodů po celém světě udává, že se budeme moci pustit do boje už v roce 2015 a ještě před několika hodinami byla tato informace součástí oficiální produktové stránky hry v online obchodě Bethesdy.

Nutno však zmínit, že ji pro herní firmu spravuje obchod ThinkGeek, který nemusí mít přístup k nejčerstvějším informacím a aktuální změna na nic neříkající „TBA“ (bude oznámeno) možná všechny spekulace zahazuje do koše.

S letošním rokem nicméně počítá Amazon, australský obchod EBGaming a také GreenManGaming. Více bychom se měli dozvědět během veletrhu E3, kde hodlá Bethesda za zavřenými dveřmi prezentovat půlhodinové demo, jehož ukázku s největší pravděpodobností uvidíme během konference, kterou Bethesda pro letošní rok chystá vůbec poprvé. Živým přenosem i dojmy z místa budeme u toho!

Fallout 4 možná vyjde už v letošním roce
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama