Odhalení Nathanovy kolekce Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odhalení Nathanovy kolekce Uncharted

Odhalení Nathanovy kolekce Uncharted

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 6. 2015 14:33 43
Reklama

Vzhledem k tomu, nakolik jsou (u vývojářů) populární HD remastery již dlouhou dobu vydaných titulů, dalo se očekávat, že se k nim zařadí také série Uncharted.

DALŠÍ AKTUALIZACE:

Uncharted: The Nathan Drake Collection pro PS4 nakonec vyjde 9. října a bude obsahovat trilogii Uncharted. Hry nebudou obsahovat multiplayer, ale pokud si kolekci zakoupíte, dostanete pozvánku do multiplayerové bety Uncharted 4.

O převod her na PS4 se postarali lidé z Bluepoint Games, kteří se postarali o konverze Titanfallu na X360, Flower na PS4 nebo například Ico & Shadow of the Colossus na PS3.

AKTUALIZACE:

Neil Druckmann z Naughty Dog v podstatě potvrdil na svém Twitteru, že remastery pod názvem Uncharted: The Nathan Drake Collection jsou skutečné a že k oznámení mělo dojít o něco později. Více informací bychom se měli dozvědět tedy už brzy.

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

S blížícím se vydáním čtvrtého dílu pak bylo jen otázkou času, než se hráči skutečně dočkají a dnešní předčasný únik informací o kolekci Nathana Drakea naznačuje, že je čekání u konce.

Informace byla krátce dostupná skrze mobilní verzi amerického PlayStation Store, fanoušci si ale stačili všimnout a ještě před tím, než byla produktová stránka stažena, ji otiskli do internetu. Kolekce by podle všeho měla zahrnovat všechny tři dosud vydané díly a vývojáři by rozhodně mile překvapili, kdyby byl do kolekce Nathana Drakea zařazen i původně handheldový díl Golden Abyss ve velké verzi.

Více se každopádně dozvíme v pondělí 15. června během konference Sony, už to nebude dlouho trvat.

Odhalení Nathanovy kolekce Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama